How su kaçak tespiti can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Web cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit etmemiz gerekir.

ÇAlright sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında yardımcı olduk.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

one- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su akıyor olmaz.

Su kaçak tespitinde en önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar ustanın da tecrübesi çAlright önemlidir.

Uzmanlar, daha ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

 Şimdi ise teknolojinin gardenımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Sayın Ülkü bey, İstanbul'un tüm ilçelerine servisimiz bulunmaktadır, her katın kendine ait vanası bulunuyor mu, eğer bulunuyorsa işlemler daha hızlı yapılır, su kaçaklarını akustik dinleme cihazları ile buluyoruz, eğer pis su tesisatında bir kaçak varsa da bunu kameralı cihazlarla buluyoruz, kaçağı tespit ettikten sonra onarımın durumuna göre ekibimiz sizlere fiyat veriyorlar, eğer sadece ufak plastik bir borudan su sızıntısı varsa one hundred-200 TL arasında bir onarım bedeli çıkar daha farklı bir sorun var ise uzman ekibimiz sizlere fiyat teklifini sunacaklardır.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz su tesisatçısı suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page